De Blog van Margriet

Deze Van Lier sneakers zijn prachtig

Van Lier sneakersDe collectie van de Van Lier sneakers is dit jaar nog mooier dan alle vorige. Een tijd geleden had ik hier al wel eens een paar van en die bevielen mij ongelofelijk goed. Deze heb ik inmiddels zo vaak aangehad, dat deze niet meer toonbaar zijn. Natuurlijk ga ik deze nog wel bewaren, want het kan altijd van pas komen. Voornamelijk bij het klussen of schilderen kan het heel handig zijn om oude kleding aan te trekken die vies mag worden. Toen ik bij Van Bommel zag wat zij in hun assortiment hadden, heb ik direct een grote bestelling geplaatst.

Een goede ontdekking

Mijn pakket met de nieuwe Van Lier sneakers had ik de volgende dag in huis. Deze snelle levering ben ik van deze webshop altijd gewend, want hun service is gewoon vrijwel perfect. Het fijne is ook dat de bezorgkosten helemaal gratis zijn wanneer jij meer dan 50 euro uitgeeft bij hen. Hier kom ik zelf vaak snel aan, dus dat is een mooie bijkomstigheid. Mijn vrouw heeft deze site nu ook ontdekt en zij heeft nu ook verschillende dingen gekocht. Mocht jij ook op zoek zijn naar nieuw schoeisel, neem hier dan ook zeker eens een kijkje om te zien of er iets voor jou bij zit!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.