De Blog van Margriet

Mooie Marco Tozzi sneakers

Mooie Marco Tozzi sneakers, die heb ik gevonden! Dat is echt mijn lievelingsmerk. Aangezien ik binnenkort een feest heb samen met mijn man en kinderen. Van hele goede vrienden van ons. Zocht ik mooie nieuwe schoenen specifiek van dit merk omdat die schoenen zo lekker lopen. Je kan er een hele dag op lopen zonder dat je aan het eind van de dag zere voeten hebt. Plus je krij

Marco Tozzi sneakers

gt aan het begin ook nooit blaren. Want wat heb ik daar een hekel aan.

Laatst probeerde ik weer eens een keer een ander merk schoen, puur voor de afwisseling. Alleen kreeg ik er hele erge blaren van. Zo jammer want daarna heb ik ze nooit meer aan gehad. Daarom ging ik maar naar mijn oude vertrouwde website namelijk: shoetimeonline.nl. Daar bestel ik altijd de schoenen voor het hele gezin! Een top service, kwaliteit en zij verkopen mooie merken. 

Voor het feest had ik een zwarte jurk gekocht en wilde daar ook het liefst zwarte schoenen onder. Nee geen veterschoen, het liefst een ballerina. Zo zag ik een zwarte ballerina, ook nog eens in mijn maat. Ik wist natuurlijk al wat mijn maat was dus twee maten bestellen was niet nodig.

De avond van het feest

Zelf had ik geen tijd meer om mijn nieuwe Marco Tozzi sneakers in te lopen. Wat eigenlijk ook niet nodig is. Maar toch vind ik het altijd een fijn idee. Het feest was super gezellig. Iedereen heeft het naar zijn zin gehad. Eenmaal thuis aangekomen en mijn schoenen uitgedaan. Inderdaad ik had geen last van mijn voeten. Mijn avond kon niet meer stuk!

Marco Tozzi sneakers

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.