De Blog van Margriet

Stylist in Utrecht: er perfect uitzien

Onlangs heb ik een stylist nabij Utrecht ingeschakeld voor een stijladvies en kleuradvies. Voor mijn nieuwe baan moet ik er heel netjes uitzien. Ik ben het visitekaartje van het bedrijf en moet veel presentaties houden. Daarom moet ik er altijd goed uitzien. Zelf had ik niet zoveel verstand van mode en ik wilde er meer over weten. Via het internet ben ik toen uitgekomen bij het bedrijf: Único , dat gevestigd zit in Houten. De onderneemster van dit bedrijf: Janita Schutte geeft verschillende consulten over hoe jij je het beste kunt kleden voor verschillende gelegenheden.

Stylist Utrecht

Stijl en image consult

Om betere handvatten te krijgen over het optimaal kleden, wordt er tijdens het consult gewerkt met de methode Kleding als taal. Er zijn twee mogelijkheden tijdens het image en stijl consult. Er wordt gekeken naar de verschillende stijlcategorieën of er kan een innerlijk kompas voor je gemaakt worden. Wanneer jij kiest voor de stijlcategorieën dan krijg jij twee consulten. Wanneer jij kiest voor het innerlijk kompas dan krijg jij drie consulten. Zelf heb ik de stijlcategorieën gekozen, waarbij ik tijdens de het eerste consult een kleur- en contrastanalyse kreeg. Tijdens het tweede consult is er naar mijn innerlijke kwaliteiten gekeken. Ik heb er veel aan gehad en kan het iedereen aanraden. Kijk voor meer informatie op de website over deze stylist nabij Utrecht.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.