De Blog van Margriet

Via Appia dameskleding kopen

Ben jij net als mij een wat vollere vrouw en ben jij ook altijd op zoek naar geschikte outfit wat er leuk uitziet? Dan kan ik jou het merk Via Appia dameskleding aanraden. Onlangs heb ik van dit merk een hele mooie outfit gekocht en het zit heel erg lekker. De producten van dit merk worden gemaakt van hele soepele stoffen die heel erg mooi over je huid vallen. Het ziet er ook mooi sportief uit. De artikelen die verkrijgbaar zijn bestaan voornamelijk uit truien, vesten en ‘t shirts. Zelf heb ik een aantal vesten gekocht, deze heb ik gekocht in een kledingwinkel in Moordrecht.

Vriendelijke medewerkers

De winkel waar ik de Via Appia dameskleding heb gekocht heet: Aad & Marijke en ik gelegen in de oude dorpskern. Naast dit merk verkopen zij ook diverse andere merken. Hierbij kan jij denken aan:

 • Only-M
 • Taifun
 • Another Woman
 • Selection by S. Oliver
 • G.W. Edition
 • Zerres
 • Gerry Weber
 • Roberto Sarto
 • Poools
 • Only-M
 • Gardeur

De medewerkers van de winkel zijn heel erg vriendelijk en behulpzaam. De koffie staat zelfs voor je klaar. Wil jij een goed advies krijgen over de draagwaar? Dan helpen de medewerkers jou graag. Wil jij meer weten over deze zaak? Neem dan ook eens een kijkje op de website.

 

 

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.