De Blog van Margriet

4 Fashion trends voor de zomer van 2017

Alhoewel het nu nog koud is en er zelfs weer sneeuw op komst is voor de komende week, worden de zomercollectie voor het komende seizoen alweer klaar gemaakt. Wat zijn de tips voor dit jaar, en met name de zomer? Scroll snel verder en lees hoe jij er het beste bijloopt in de warme maanden.

  1. Draag geel!

De kleur van 2017 wordt geel. Deze heerlijk vrolijke kleur kun je dan ook met alles combineren. Of je nu een jurkje of een t-shirt zoekt, het mag deze zomer allemaal geel zijn. Is geel je lievelingskleur? Dan kun jij je helemaal uitleven dit jaar.

  1. Enkele schouder cutouts

Wat ook helemaal in is deze zomer is kleding die slechts één schouder blootgeven. Ook hier maakt het niet uit of het een kort of langer kledingstuk betreft, alles is toegestaan. Jurkjes met een enkele ontblote schouder stralen een zekere vorm van klasse uit, maar laten toch ook wel wat spanning zien.

  1. De badjas is weer hip

Geloof het of niet, maar veel kledinglijnen gaan dit jaar experimenteren met de badjas-look. In de jaren 80 was deze trend een tijdje erg in. Het lijkt erop dat deze dit jaar dus weer zijn terugkeer gaat maken. Loop jij er graag als Ma Flodder bij, dan wordt dit een topjaar.

  1. Grote zonnebrillen

Een item dat ieder jaar terugkomt is de zonnebril. Dit jaar is het motto, goter is beter. Niet alleen zijn grote zonnebrillen de norm, ze moeten ook lekker opvallend zijn met veel kleuren. Met name <a href="http://www jk4wxcl buy generic zithromax.zo-zoet.nl/shop/festival-zonnebril/wayfarer-heren/”>de wayfarer zonnebrillen zullen dit jaar als zoete broodjes over de toonbank gaan , is het vermoeden.

Met deze 4 tips zit jij deze zomer dus helemaal goed, en loop je er helemaal up-tot-date bij.

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.