De Blog van Margriet

De studie over het onderwerp sokken

Toen ik anderhalf jaar geleden als 28 jarige jong volwassene een vriendin kreeg dacht ik dat ik mijn leven qua kledingkeuze wel aardig op orde had. Wat bleek ik het enorm fout te hebben zeg, echt helemaal mis had ik het. Wat was er dan niet op orde? Mijn sokken! Ik droeg eigenlijk altijd zwarte of soms zelfs witte sport sokken. Gelukkig zijn vrouwen altijd bereid om je te vertellen dat je iets verkeerd doet. Andersom iets aannemen is vaak lastiger maar dat is weer een heel ander onderzoek. 

De perfecte sok

Omdat ik dus blijkbaar al jaren lang op verkeerde sokken liep ben ik voor mij zelf op zoek gegaan naar de perfecte sok. Mijn vriendin ziet mij graag op korte sokjes. Nu vind ik deze korte sokjes best leuk staan als ik een korte broek of bermuda aan heb. Maar mijn vrienden vinden korte sokken dan weer helemaal niks dus dat is niet de perfecte sok. Ik ben dus om mij heen gaan kijken tijdens het sporten in de sportschool, tijdens het werk maar ook tijdens casual borrels en hardcore uitgaan. 

Conclusie van ons korte onderzoek

En wat blijkt nou? Er is een sok waar je nooit verkeerd mee gaat. Deze sok is als nike bij schoenen en eastpak bij rugzakken. Happy Socks staan op elk moment. Je kunt dit op je werk, tijdens het sporten, met uitgaan, onder een korte maar ook onder een lange broek dragen. Happy Socks zijn sokken met een vrolijk printje. Het zijn geen sokken die kort zijn maar ook geen oude lullen sokken. Happy Socks maakt al jaren een flinke opkomst door in Nederland en omliggende landen. Happy Socks zijn populair door hun prijs stelling onder jongeren en vooral populair gemaakt door de hippere mensen van Nederland. Door veel te reizen en invloeden op te doen uit het buitenland kwam de sok in Nederland op de markt. 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.