De Blog van Margriet

Een jas van topkwaliteit

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe jas dan kun je natuurlijk kiezen uit een groot aanbod van veel verschillende merken. Een stone island jas is een jas van absolute top kwaliteit. Dit merk is opgericht in 1982 toen Massimo Osti een ontdekking deed. Hij ontdekte namelijk een bijzondere stof op een vracht wagen zijl. Dit stof was zo opvallend doordat het verschillende kleuren had. Osti besloot om het materiaal in een wasmachine te doen. Vervolgens ontstond er een kleding structuur die erg enorm en uniek was, dat het werd gebruikt om een nieuw merk op te richten; stone island.

De naam

Wanneer jij een stone island jas aanschaft kies je voor de beste kwaliteit, een jas die comfortabel zit, en daarnaast erg praktisch is. Het merk stone island is geïnspireerd op de meest gebruikte woorden die voorkwamen uit de boeken van de proza schrijver Joseph Conrad. Steen en eiland is dus ook vernoemd naar de natuur, naar het zee water. De jassen en andere kledingstukken van het merk zijn niet te missen. Zo heeft het merk namelijk een unieke badge dat als sinds de eerste dag op de kledingstukken verwerkt is. Deze badge wordt weergegeven als een militaire badge en is dan ook een verwijzing naar de maritieme sector.

Aanschaffen

Wanneer jij een nieuwe jas van stone island wilt aanschaffen kun je kiezen uit een groot aanbod. Zo heeft het merk veel warme winter jassen van dons, die jou de hele winter warm houden. Ook staat het bekend om zijn soft shell fleece jassen. Deze jassen zijn erg populair in het zwart en in het blauw, en zijn een ideale tussenjas. Zo kun je deze jas eenvoudig combineren met een mooi t-shirts, een warme trui, of allebei. Stone island heeft ook zomerjassen, maar ook kun je een stone island jas in een bodywarmer model kopen. Kortom, voor ieder wat wilt.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.