De Blog van Margriet

Gezichtsverzorging speciaal voor jou huidtype

Al tijden was ik opzoek naar goede gezichtsverzorging die goed bij mijn huidtype paste. Mijn huid is namelijk van nature erg onrustig en erg gevoelig. Dat heeft als effect dat ik van veel producten erge uitslag kan krijgen. Dat is natuurlijk erg vervelend, want het duurt dan weer lang voordat mijn huid weer hersteld. Daarom ben ik altijd een beetje huiverig om nieuwe dingen uit te proberen. Helaas vond ik maar geen goed product waardoor ik steeds nieuwe dingen uit moest proberen. De ene keer reageerde mijn huid heftiger dan de andere keer, maar nooit reageerde het echt helemaal niet.

Crème

Vind ook de juiste gezichtsverzorging

Toch wilde ik niet de zoektocht naar de juiste gezichtsverzorging opgeven. Ik wist zeker dat er ergens wel een crème te koop moest zijn die goed bij mijn huid past. Toen ik dit probleem met een vriendin van mij besprak, gaf zij mij de tip om op de webwinkel van Beautyfashionshop te kijken. Zij bieden allemaal verschillende soorten crèmes aan voor verschillende soorten huidtypes. Ik besloot het een kans te geven, want niet geschoten is altijd mis. Het leek mij fijn om professioneel advies te ontvangen, dus daarom nam ik telefonisch contact op met de webwinkel.

Crème

Professioneel advies ontvangen

Een vriendelijke vrouw nam de telefoon op en vroeg waar zij mij mee kon helpen. Ik vroeg haar of zij mij kon adviseren op het gebied van gezichtsverzorging. Ik legde aan haar uit dat ik een zeer gevoelige huid heb die op veel dingen slecht reageert. De vrouw aan de telefoon vertelde dat zij dat wel vaker hoorde en kon mij daarom perfect adviseren. Zij raadde twee verschillende soorten crèmes aan die speciaal bedoeld zijn voor een onrustige huid. Beide heb ik ze nu een week in gebruik en ik ben er echt heel erg tevreden over.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.