De Blog van Margriet

Injectables zijn ook voor mannen!

injectablesNiet alleen vrouwen, maar ook mannen kunnen zeker injectables nemen. Hieronder vallen alle producten die met een naald onder de huid aangebracht worden. De meest voorkomende toepassing is voor het opvullen van rimpels waardoor deze minder duidelijk worden, maar dat is niet het enige waarvoor ze gebruikt kunnen worden. Ze kunnen ook gebruikt worden om de lippen op te vullen of om overmatig zweten tegen te gaan door botox onder de oksels te injecteren.

Collageen afnameinjectables

Vanaf het 25e levensjaar neemt de productie van collageen af, maar er kunnen al eerder injectables worden gebruikt. Bij sommige mensen neemt het namelijk al eerder af, dit heeft ook met genetische dingen te maken. Vrouwen kunnen sommige dingen nog wel camoufleren door middel van make-up, maar bij de meeste mannen is dit niet gebruikelijk. De belangrijkste reden om injectables te nemen is dat je zelf ergens onzeker over bent en dat wilt verhelpen. Dit kan over allemaal verschillende dingen gaan.

Niet opvallend

De behandeling zal niet lang duren, waardoor je zo weer buiten staat. Er kan in de dagen daarna wat blauwheid ontstaan doordat er kleine bloedvaatjes gesprongen zijn, net als een soort blauwe plek. Deze zal binnen een korte tijd wegtrekken en dan heb je het optimale resultaat bereikt. Doordat de chirurgen heel goed luisteren naar wat je wilt zullen ze nooit te veel inspuiten waardoor je een natuurlijk effect behoudt (tenzij je dat natuurlijk helemaal niet wilt). Mensen zien dat je er beter uit ziet maar denken niet direct aan fillers dus neem snel een kijkje op de site!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.