De Blog van Margriet

Leren jasjes dames weer in de mode

De leren jasjes dames komen weer steeds meer in de mode en je ziet er veel meer mensen mee lopen. Leren jasjes dames zijn van uitstekend leer en daarom heb ik er zelf ook één gekocht omdat ik zo’n jas heel erg mooi vind. Vroeger werd je nog uitgelachen als je zo’n jas wou gaan kopen maar tegenwoordig is het alleen maar stoer en mooi. De jassen kunnen verschillende designs hebben zoals stoer, casual, lang of half lang. Er is dus ook voor jou genoeg keuze want ik zelf kon eigenlijk niet helemaal goed kiezen met wat voor een jas ik moest gaan kopen! Het is dus een leren jas geworden met een stoer uiterlijk.

leren jas dames

Design en levering

Het mooie design die je hieronder kunt zien is echt iets wat bij mij past, het past eigenlijk wel bij iedereen denk ik. De kwaliteit/prijs verhouding is erg goed alleen er zijn erg veel mooie designs dus het is erg moeilijk om te kiezen tussen al die mooie jassen. Er is een winkel in Amsterdam en Breda met Versano jassen. Dat is een top merk en het is uiteraard van de beste kwaliteit you can try these out. Naast dat er winkels zijn waar u jassen kunt kopen en bekijken is er ook een webshop die alle jassen weergeeft. Zelf heb ik de jas via de webshop gekocht en de levering zou 1 tot 3 dagen duren, ik had de jas een dag na de bestelling al in huis! Wat een geluk, en ik ben erg blij met mijn jas toen ik hem in het echt zag. Top jas van top kwaliteit!

zwart leer

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.