De Blog van Margriet

Zeer mooie gel lak nagels

Sinds ik zowel op mijn nagels van de handen als op mijn teen nagels mooie gel lak heb laten zetten kan ik haast niet wachten tot de zomer weer aanbreekt. Natuurlijk laat ik mijn nagels regelmatig verzorgen bij salon Xandéraa Nailcare, niet voor niets wordt er gezegd dat je handen het visitekaartje van je lichaam zijn.

Vandaag heb ik wederom een afspraak gemaakt voor het lakken van mijn nagels aan de handen. Bij deze salon wordt een lak gebruikt die niet schadelijk is voor mens, dier en milieu. De lak die wordt gebruikt is van Gel II® en in diverse kleuren aan te brengen. 

Zeer mooi resultaat

Omdat deze keer mijn nagels voor mijn doen iets te kort waren had ik besloten om deze eerst te laten verlengen voordat ik ze laat lakken met gel lak. Alleen al het maken uit de verschillende kleuren was voor mij al een hele opgave.

Zeer vakkundig werden mijn nagels voorzien van een bijzondere mooie kleur lak. Nog nooit zagen mijn nagels er zo netjes en verzorgd uit. Je kan wel zien dat hier in deze salon bij  Xandéraa Nailcare zeer professionele mensen werken.

Ook nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van deze salon, maak dan snel online een afspraak.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.