De Blog van Margriet

Cayucos.nl

Dit bedrijf, wat er heel veel aan doet om op milieubewuste wijze te produceren, heeft een mooi assortiment schoenen, die aan alle ecologische eisen voldoet. Het materiaal wat wordt gebruikt, bestaat uit verantwoorde grondstoffen die geen enkel gezondheidsrisico met zich mee brengt. Het tijdloze karakter en de duurzaamheid van deze schoenen, komt door de inspiratie die de ontwerpers hebben opgedaan aan de Californische kust. Cayucos is namelijk een kustplaatsje wat je kunt vinden in Californië en waar nog rust, ruimte en eenvoud te vinden is. Weinig toerisme en een rijke historie dragen bij aan de uiterst zorgvuldig gemaakte concepten van de ecologische schoenen.

Stork Negro

Veganisme

Mensen die helemaal gaan voor het veganisme kunnen op de website hun hart ophalen. De zoektocht naar de juiste veganistische schoenen eindigt bij deze site. Stijlvolle schoenen die online kunnen worden aangeschaft en waar vele jaren plezier aan kan worden beleefd. Dit schoeisel is trendy en betaalbaar. Géén leren schoenen maar schoeisel gemaakt van materiaal wat ecologisch en verantwoord is. Neem nou eens de Stork-Negro. Een mooie, elegante sneaker die je eigenlijk altijd kunt dragen. Verkrijgbaar in maar liefst 9 verschillende kleuren. Modern maar toch ook weer een traditioneel model. Deze sneakers kunnen gewoon worden gewassen in de wasmachine op 30 graden. Wel even in de schaduw laten drogen want anders verkleuren ze. Bij een bestelling van deze sneakers is het verstandig om één maat groter te nemen, dan dat je gewend bent. Ze zijn in ieder geval geweldig om mee te gaan varen, op de camping of glamping, om op te wandelen of gewoon voor de ontspanning.

Stork Celeste

Mooie collectie schoenen

Deze mooie collectie schoenen kan online worden aangeschaft. De veganistisch verantwoorde schoenen zijn meestal op voorraad. Maar check, voordat je gaat bestellen, of er voldoende assortiment aanwezig is.

Kijk voor alle informatie op de website van cayucos.nl en laat je inspireren.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.