De Blog van Margriet

Unites Bags Company

United Bags Company bevindt zich in Hardenberg, in de mooie provincie Overijssel.  Al bijna tien jaar biedt dit bedrijf uitstekende professionals op het gebied van het maken en leveren van tassen. Op de website unitedbagscompany kun je een goede indruk krijgen van alle mogelijkheden. Zowel op de website als tijdens een bezoekje in Hardenberg, zul je de liefde en de passie voelen van alle medewerkers. Van het ontwerpen tot het maken van een bijzonder product. Met jou als belangrijkste hoofdrolspeler. Jouw wens moet immers waarheid worden.

Prettige begeleiding voor een mooi resultaat

Wil je een tas voor persoonlijk gebruik? Of sta je volgende maand je product te verkopen op een beurs en wil je mensen een relatiegeschenk meegeven. Of misschien wel een gevulde goodiebag, om zorg te dragen voor een perfecte herinnering? De medewerkers van United Baga Company zijn er voor jou, om mee te denken in een onvergetelijk product. Ze bieden de Custom Made tassen aan, die je helemaal kan laten maken zoals jij dat wilt. Of je nu een roze tas wilt in een vierkante vorm, of de naam van het bedrijf dik bedrukt op de voor- en achterzijde. Bedenk je ontwerp en de laat die tas maar de juiste vormgeving krijgen!

Van ontwerp tot unieke tas

Tijdens het proces bij United Bags Company krijg je een contactpersoon toegewezen. Samen worden de mogelijkheden op tafel gelegd, van kleur tot de maat en het soort materiaal. Aan de hand van jouw wensen wordt er een proefdruk gemaakt. Bij een minimale afname van vijfhonderd stuks gaat het bedrijf aan de gang met jouw opdracht. Ga je daarna akkoord met de prijs, dan zal er gestart worden met de productie. Het bedrijf kan de tassen laten maken De levering van een Custom Made tas zal maar enkele weken duren. Met een zeer uniek resultaat!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.