De Blog van Margriet

Private label wax kopen: tips

Je wilt je klanten graag een wax aanbieden. Dit wil je doen vanuit je eigen beautymerk, maar je wilt niet zelf een wax gaan ontwikkelen. Dan kun je er er ook voor kiezen om private label wax te kopen! Maar hoe maak je nu je keuze tussen verschillende private label wax leveranciers? In dit artikel geven wij je een aantal handige tips.

Wax


Schrijf jouw wensen op

Als je een eigen private label wax wilt gaan verkopen, wil je natuurlijk wel dat deze wax aan jouw wensen voldoet. Schrijf daarom op wat jouw wensen zijn. Vraag jezelf af wat voor soort wax je wilt gaan verkopen. Bedenk ook wat je belangrijker vindt: de prijs of de kwaliteit. Welke prijs wil je maximaal gaan betalen voor de wax? Stel jezelf dit soort vragen en stel een lijst samen met alle antwoorden.


Lees ervaringen van anderen

Gelukkig zijn er op internet vaak veel ervaringen van andere personen en bedrijven te vinden. Bekijk de recensies over de leveranciers die je aan de hand van jouw wensenlijst hebt uitgekozen. Door de ervaringen van anderen te bekijken kom je er vaak al snel achter hoe betrouwbaar een bedrijf is en of het bedrijf kwaliteit levert.


Test het product uit

Voordat je een grote lading private label wax gaat inslaan is het eerst aan te raden om het product eens uit te testen. Vraag daarom een proefmonster op bij de bedrijven die nu nog op je lijstje staan. Zo kun je zelf bepalen wat je van de wax vindt en het beste soort wax uitkiezen.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.