De Blog van Margriet

Keycords bedrukken naar eigen smaak

Keycords zijn voor verschillende dingen handig. Je kan er je sleutels aan vastmaken, je gebruikt ze om een bezoekerspas aan te hangen die je dan om je nek kan dragen en je kan ze als bedrijf uitdelen tijdens een beurs voor meer naamsbekendheid. Dat laatste is met name handig als je je eigen keycord bedrukken. Bij Keycord-lanyard kan dit. Hier kun je je eigen keycords laten bedrukken zoals jij dat wilt. Wat voor keycord, welke kleur, wat erop staat is allemaal optioneel. Je kunt gebruik maken van een van de ontelbare voorbedachte bedrukkingen, maar als je je eigen opdruk hebt kan je die ook gebruiken. Je eigen bedrukte keycords zijn eenvoudig via een offerte aan te vragen zoals jij dat wilt, en kunnen vaak de volgende of zelfs dezelfde dag als van aanvragen al bezorgd worden naar je adres.

Verschillende soorten keycords

Keycords zijn er in veel soorten en maten. Je kunt daarom altijd kiezen voor een keycord dat past bij waarvoor je deze besteld. Zo heb je dunne keycords van veterkoord, die perfect zijn voor tijdelijk gebruik van bijvoorbeeld een bezoekerspas. Wil je een wat breder en steviger materiaal, dan kun je ervoor kiezen om keycords gemaakt van zeefdruk, kurk, polyester of katoen te laten bedrukken. Elk van deze soort keycords is eenvoudig te laten bedrukken en de mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je je kind zijn of haar eerste huissleutel geven die die nooit kwijt kan raken? Bedruk dan een kindermaat keycord met zijn of haar naam en favoriete plaatjes. Verder kunnen de keycords ook handige toevoegingen hebben, zoals een flesopener of dat er een usb-stick in zit. 

Of je nu je keycords wilt laten bedrukken met het logo van je bedrijf, een campagneslogan of omdat je je persoonlijke keycord wilt customizen, alles kan bij Keycord-lanyard. Wil je voordat je definitief je keycords laat bedrukken en bestellen eerst weten wat de mogelijkheden zijn? Dan kun je vrijblijvend en gratis een offerte aanvragen, zonder dat je vastzit aan dat je verplicht bent de keycords ook echt te bestellen. Pas wanneer jij helemaal tevreden bent en akkoord geeft komen de bedrukte keycords je kant op.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.