De Blog van Margriet

Katoenen stoffen kopen

De mooiste katoenen stoffen koop ik bij De Stoffenkraam. Hier kan je een zeer groot assortiment vinden, waarmee je de leukste kleren kan maken. Omdat ik voor een pasgeboren baby een leuk setje wilde maken was ik op zoek naar een mooi stofje. Eentje zonder tricot erin, omdat de kleintjes hierin vaak gaan zweten. Katoen is hiervoor een zeer goede stof en daarom was ik specifiek naar een leuke print om een setje te maken.

Via deze website ben ik op zoek gegaan en al snel diverse zeer leuke stoffen gevonden. Het ene motiefje was nog leuker dan het andere. Best wel lastig om hier een keuze uit te maken, omdat het allemaal leuk is.

Katoenen stoffen

Mooie katoenen stoffen

Bij De stoffenkraam is een zeer grote keuze te vinden. Zo hebben zij hier al een onderscheid aan diverse stofsoorten gemaakt. Denk hierbij aan fleece, satijn, tule en zo kan ik nog wel even doorgaan. Voor kleding heb je een andere kwaliteit stof nodig, dan voor gordijnen of meubelstof. Ook dat is hier allemaal online te vinden. Behalve de verschillende soorten zijn hier ook veel merkstoffen te vinden.

Inmiddels heb ik mijn baby setje al gegeven en het staat de baby prachtig. Meteen ben ik op zoek gegaan naar een ander patroon en ben daar nu mee aan de slag gegaan. Kleding maken is voor mij een ware hobby. Mocht je hier nog niet van houden , dan komt dat zeker, wanneer je op deze website gaat kijken. De verschillende stoffen en designs zijn zo leuk, daar wil je echt wel een leuke blouse, broek of rok van gaan maken.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.