De Blog van Margriet

Riem met studs

Laatst heb ik een mooie riem met studs gekocht. Dit zijn kleine metalen spikes die je op diverse kleren en schoenen kan vinden. Deze keer wilde ik deze om mijn buik hebben en daarna was ik nu op zoek. Een mooie tailleriem met deze spikes erop. In de stad was ik hiervoor al diverse winkels af geweest, helaas zonder succes. Behalve de drukte in de stad, was ook de tegenslag dat ik niet kon slagen het ergste. Als ik eenmaal mijn zinnen op iets heb gezet, dan wil ik dit ook graag hebben. Gelukkig kreeg ik op het internet wel mijn zin en hier heb ik, via de webshop van Riem & Co mijn gezochte exemplaar gevonden. Riem

Een mooi model riem gekocht

Op deze site heb ik zoveel leuke modellen voorbij zien komen, dat ik het niet kon laten om meteen een paar andere riemen erbij te bestellen. Voor bijna elke outfit in mijn kast heb ik een passend model kunnen vinden. Een heel mooi model heb ik gekocht en daar ben ik best wel zuinig op. Deze is gemaakt van echt leer en is gevlochten. Eigenlijk zijn er heel veel mooie riemen hier te vinden en allemaal makkelijk te bestellen.

Vroeger was ik al een liefhebber van deze accessoires. Toen gebruikte ik de stropdassen van mijn vader. Deze knoopte ik om mijn buik en dat stond best wel stoer, al zeg ik het zelf. Toen ik op deze site aan het kijken was, kwam ik de vintage modellen tegen. Hierdoor moest ik aan de stropdassen tijd gaan denken. Riem

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.