De Blog van Margriet

Ashangers bij UitvaartUniq.nl

Een assieraad is 1 van de meest persoonlijke en intieme vormen van asbestemming en dit is tevens een belangrijke reden van de toenemende populariteit van assieraden. In een serie blogartikelen behandelen de medewerkers van UitvaartUniq.nl diverse ‘soorten’ assieraden, deze keer zullen wij wat meer vertellen over de ‘ashanger’ en dan met name over de ashangercollectie van UitvaartUniq.nl.

Uitvaart

UitvaartUniq biedt een divers assortiment ashangers, waarbij wij ernaar streven om voor iedereen een hanger naar wens te leveren, binnen ieder budget. In principe is een ashanger de basis van een as ketting en bevat deze een holle ruimte voor een kleine, symbolische hoeveelheid as. Naast as kunt u ook kiezen voor het bewaren van een haarlokje, een stukje stof, of een beetje zand in de ashanger. Deze holle ruimte is af te sluiten met een klein schroefje. Wij adviseren om dit schroefje af te sluiten met gebruik van wat borgvloeistof voor een goede (en waterdichte) afsluiting van het sieraad.

Er is een enorme diversiteit op het gebied van stijlen, vormen, thema’s, gebruik van symboliek en natuurlijk ook materialen. Van RVS tot goud en van diamanten tot zirkonia’s, u vindt altijd wel een ashanger die past bij uw wensen, dat is in ieder geval ons streven! Een belangrijke keuze betreft het ‘thema’. Wilt u dat de ashanger staat voor een bepaald gevoel, een bepaalde symboliek, een bepaalde eigenschap, of juist niet? Er zijn een aantal veel terugkerende thema’s en symbolen, zoals de vlinder, de engel, het hart, het kruis, de zon, de duif, yin yang, de ster en de klaver (klavertje 4). Allemaal hebben deze thema’s hun eigen symboliek. Voordat u overgaat tot de aankoop van een ashanger, adviseren wij u om van te voren na te denken of u een ashanger binnen een bepaald thema wenst en zo ja welk gevoel het beste past bij uw specifieke situatie. Vervolgens kunt u gericht naar een passende ashanger op zoek gaan. Ashanger voor een Eerlijke prijs bij  UitvaartUniq.nl.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.