De Blog van Margriet

Zonnebril bedrukken

Accessoires komt u niet omheen. Accessoires zorgen ervoor dat u een leuke draai aan uw outfit geeft. Tegenwoordig leven we in een tijdperk, waarbij allerlei soorten stijlen er voor de mensen zijn. Iedereen wilt zich kenmerken met een eigen stijl die ze gecreëerd hebben. We kunnen er namelijk op verschillende manieren eruit zien. Van een gotisch tot een stijlvolle pin-up. Iedereen is anders en dat willen we graag aan de wereld laten zien. Het is namelijk zo dat we allemaal wel eens van alles willen doen voor andere mensen. Een zonnebril bedrukken is een creatieve manier om jezelf te uiten. Wilt u zo origineel mogelijk zijn en wilt u uw zonnebril bedrukken en het liefst vandaag nog? Klik dan op de website die uw wensen uit kunnen laten komen.

Hoe laat ik mijn zonnebril bedrukken?

Allereerst moet u een kleur en pasvorm kiezen. Aangezien je op de website niet kunt zien hoe die bij uw hoofdvorm past is namelijk lastig om er eentje te kiezen. We kunnen samen kijken welke bij uw stijl past.

Ik heb mijn zonnebril bedrukt, maar hij past niet.

Mocht de zonnebril die u besteld heeft niet passen of om 1 of andere reden niet in uw smaak passen. Dan kunt u de zonnebril terugsturen naar ons en we zorgen er samen voor dat we een zonnebril bedrukken die wel bij u past. Een zonnebril bedrukken doen we, omdat mensen het leuk vinden om origineel te zijn.

Heeft u vragen?

Wij kunnen u altijd ter woord staan via de telefoon of per mail. Zorgt u ervoor dat u uw klantnummer en alle andere gegevens bij de hand heeft. Onthoud dat wij u nooit uit onszelf via een mail of telefonisch benaderen om u gegevens te vragen. Dit moet u altijd zelf doen door zelf te mailen en het te zeggen.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.