De Blog van Margriet

Geweldige dameskapper in Utrecht

Eindelijk heb ik een geweldige dameskapper in Utrecht gevonden. Eentje waar de medewerkers op de hoogte zijn van de laatste trends. Deze medewerkers, de eigenaren hebben een no nonsens mentaliteit en dat is bij binnen komst ook te merken. De sfeer is hier zo bijzonder goed, dat het bijna een straf is als je weer naar huis moet. Vaak loop ik hier even naar binnen om mijn haren weer in model te laten knippen. Gelukkig is dat hier mogelijk en een afspraak is dan ook overbodig. Het wachten duurt hier nooit lang en onder het genot van een lekker bakje koffie is dit helemaal geen punt.  dameskapper Utrecht

Een super model

Omdat ik mijn haren al jaren in hetzelfde model heb laten knippen, wilde ik deze keer totaal iets anders. Bij kapsalon Deal, een dameskapper in Utrecht is niets te gek. Hier weten zij zeer mooie modellen te knippen en zijn zij op de hoogte van de laatste trends. Nadat ik had uitgelegd wat ik deze keer met mijn haren wilde is de hairstylist aan de slag gegaan. Natuurlijk was ik wel een beetje zenuwachtig, maar ik weet dat zij hier alleen maar mooie modellen knippen, dus mijn ongerustheid was snel verdwenen.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.