De Blog van Margriet

Wasunit kapsalon van hoge kwaliteit

Een wasunit kapsalon is essentieel voor een kapperszaak. Het zorgt ervoor dat mensen met gel in hun haar of iets anders, waardoor het lastig is om dit te knippen eruit gehaald word. Een wasunit heb je in allerlei verschillende soorten en maten. Zo heb je er die heel modern zijn en andere zijn weer heel simpel. De mensen van Kapsalon Meubilair hebben alles wat je zoekt in de categorie meubilair. Ze hebben dus ook een wasunit voor jouw kapsalon. Ze hebben een assortiment waar je u tegen zegt. Alle meubels zijn uitgezocht door experts met ervaring in het vak en soms zelfs mensen die vroeger kapper of kapster waren van beroep.

Haren laten knippen

Wat hebben ze nog meer naast deze wasunit kapsalon

Naast de verschillende wasunits hebben ze nog veel meer voor je in petto. Zo hebben ze stoelen en krukken voor je in allerlei verschillende stijlen en materialen. Zo hebben ze klassieke stoelen, moderne stoelen en retro stoelen. Alle stoelen en krukken zijn van hoge kwaliteit. Ze hebben ook werkwagens, spiegels, startersets, allerlei accessoires, balies en allerlei aanbiedingen en een outlet pagina op de website. Zo kun je eenvoudig wat je wilt vinden.

Kappersbehandleing

Spiegels van de hoogste kwaliteit

De spiegels die ze verkopen zijn van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat de klant precies kunt zien wat de kapster doet met zijn of haar haar. Naast dat ze alleen spiegels hebben hebben ze ook een combinatie met een kaptafel erbij.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.