De Blog van Margriet

Goed goede kapper in Utrecht

Eindelijk heb ik een goede kapper Utrecht gevonden. Eentje waar ik mij meteen vanaf het eerste moment thuis voel. Hier heb ik het gevoel alsof ik een huiskamer in stap om een kopje koffie te komen drinken. Koffie krijg je zeker en de sfeer is ook goed, alleen kom je hier met een andere bedoeling en dat is om je haren in een trendy look om te toveren. De kappers Dennis en Albert, werkzaam onder de naam kapsalon Deal, weten als geen ander om jouw haren weer in een leuk model te maken. Al is dit door middel van te knippen, verven of te krullen. Nergens draaien zij hu hand voor om.  

Bijzonder leuke coupe

Omdat ik al een tijd niet meer naar een goede kapper in Utrecht was geweest, leek het mij verstandig om snel weer een afspraak te maken. Bij kapsalon Deal hadden zij gelukkig nog plaats, dus diezelfde middag zat ik al in de spiegel bij deze kapsalon te kijken. 

Vanaf het moment dat ik deze zaak weer uitliep voelde ik mij een totaal ander mens. Wat een leuke haardracht al niet kan doen en natuurlijk niet te vergeten wat een goede hairstylist al niet kan doen.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.