De Blog van Margriet

Mijn ralston broek gekocht op http://www.to-be-dressed.nl/scotch-soda

broekHet model “ralston” van Scotch en Soda zit mij altijd geweldig. De broek zit niet te strak om mijn bovenbenen en kuiten. Meestal haal ik mijn broeken van Scotch en Soda in de winkel, maar deze keer heb ik ze besteld bij http://www.to-be-dressed.nl/scotch-soda. Alle broeken van Scotch en Soda zijn een stuk goedkoper op deze website dan in de winkel.

Meerdere kleuren

De website van http://www.to-be-dressed.nl/scotch-soda is een online outlet. Hierdoor kunnen zij de Scotch en Soda broeken voor een lagere prijs aanbieden. Sommige broeken zijn op de website wel de helft goedkoper en dat scheelt best wel veel.

Een vriend van mij vertelde dat hij de “ralston” van Scotch en Soda altijd via het internet besteld. Hij had de broek toevallig aan die hij pas had besteld en het was precies dezelfde als die van mij alleen ik had er de volle pond voor betaald

broek ralstonOmdat ik wilde kijken of ik een andere broek van Scotch en Soda kon bestellen heb ik gekeken op de website. Er stonden heel veel broeken op de website, maar helaas niet allemaal in mijn maat.

Uiteindelijk had ik twee broeken kunnen vinden van de ralston precies in mijn maat. Deze broeken heb ik maar gelijk besteld, omdat ik bang was dat mijn maat anders uitverkocht zou zijn.

Een dag later kwam de postbode aan met mijn bestelling. Het pakketje heb ik direct uitgepakt en de broeken paste mij zoals altijd goed.

De ralston broeken ga ik voortaan bij To Be Dressed bestellen, omdat ik anders een dief van mijn eigen portemonnee ben!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.