De Blog van Margriet

Zeer leuke kledingwinkels in Barneveld

Wil je een keer lekker gaan shoppen, dan zijn de kledingwinkels in Barneveld daar het juiste adres voor. Natuurlijk kan je hier veel meer dan alleen maar kleding kopen. Wat dacht je van spulletjes voor wonen, of voor je hobby en cadeaus. Een diversiteit van winkeltjes, gerund door enthousiaste ondernemers die hun producten op een leuke wijze aan je presenteren. Onder de naam Villa Varia zijn hier vele verschillende winkeltjes onder één dak. Altijd leuk wanneer het buiten niet zo mooi weer is, hier loop je lekker warm en droog te winkelen.  kledingwinkels Barneveld

Gezellig shoppen

Afgelopen weekend hebben wij er een shop dag van gemaakt. De kinderen hadden nieuwe kleren nodig en ook voor onszelf was het nodig om een nieuwe outfit te scoren. Daarom zijn wij naar de kledingwinkels in Barneveld gegaan. Villa Varia heeft altijd de leukste en nieuwste trends en het zal raar zijn als wij hier niet zouden slagen. Natuurlijk is hier ook aan de innerlijke mens gedacht, want op de bovenverdieping kan je even uitrusten met een kop koffie en een stuk appeltaart. 

Natuurlijk zijn er ook nog andere mogelijkheden tijdens je bezoek aan Villa Varia. Zo kan je je inschrijven voor een workshop volgen en exposities bekijken.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.